Logistika - transport

Pri organizaciji transporta poskrbimo tudi za vso potrebno logistiko, ki nam olajša delo. Logistika se začne že ob prevzemu naročila za prevoz in zaključi z izvedbo prevoza ter z izdajo dokumentov povezanih z opravljeno storitvijo. Vmes pa poteka cela vrsta postopkov, ki so potrebni za uspešno logistično izvedbo dela.

Logistika - hitrost

Delo mora potekati hitro in učinkovito, zato je vsa logistika v naprej dogovorjena. Pri nakladanju in razkladanju nam pomaga viličar.

Vsi vozniki imajo na kamionu tudi ročni viličar za prestavljanje blaga znotraj kamiona. Kamioni se lahko odpirajo za naklad zadaj, s strani in z vrha. Vsa prevozna sredstva so opremljena tudi z dodatno opremo, ki omogoči vozniku, da priveže oziroma fiksira blago.

Trudimo se, da našim strankam zagotovimo čim bolj kakovostno storitev transporta, ki omogoča prevoz blaga pravočasno in varno.

Logistika - zbirni transport

Ker se ukvarjamo tudi z zbirnim transportom, v našem skladišču zbiramo in hranimo blago do nakladanja na prevozna sredstva in dostave v namembni kraj. Zbrano blago v skladišču razporedimo na ustrezna prevozna sredstva glede na:

  • relacijo, kam so namenjena

  • velikost tovora (težo oziroma volumen)

  • vrsto blaga

  • hitrost dostave

  • posebne opombe oziroma želje stranke

 

logistika

 

© Vlaj transport - vse pravice pridržane

 

 

 

Transport, logistika, špedicija - prevozi blaga po Evropi in Sloveniji

Vlaj transport