Računovodski servisi

 

Računovodski servis Fidelius

Računovodski servis FIDELIUS je majhen računovodski servis, ki se lahko posveti posamezniku in obenem dovolj veliki, da nudi bogato paleto storitev. Primerjate cene našega računovodskega servisa z drugimi.
Smo cenejši, kot večina naše konkurence. Za lažjo predstavo smo vam pripravili nekaj tipičnih in najbolj pogostih paketov za vodenje računovodstva vašega podjetja.

 

 

Računovodstvo Addwise

Nismo računovodstvo, ki zgolj beleži poslovne dogodke. Računovodstvo ADDWISE gradi s strankami partnerski odnos, ki temelji na medsebojnem zaupanju, strokovnosti in našem prilagajanju vašim potrebam. Naše vodilo so prijazne cene in visoka kakovost storitve. Okvirne in informativne cene paketov si lahko ogledate v ceniku. Za natančno ceno nam pošljite povpraševanje. Izdelali vam bomo ponudbo, ki za vas ni zavezujoča. Ceno za vodenje računovodstva določimo na začetku. Storitev obračunavamo kot mesečni znesek.

 

Računovodski servis Profit

Računovodski servis Profit opravlja knjigovodske storitve na širšem območju Celja, Laškega, Velenja, Žalca, Šentjurja, .... Smo majhen računovodski servis, kar štejemo za prednost. Vaše poslovanje bo v varnih rokah, saj za svojim delom stojimo v tolikšni meri, da zanj odgovarjamo, kar tudi opredelimo v pogodbi za opravljanje računovodskih storitev.
 

 

 

 

 


 

 

© Vlaj transport - vse pravice pridržane

 

 

 

Transport, logistika, špedicija - prevozi blaga po Evropi in Sloveniji

Zanimive povezave - računovodski servisi

Vlaj transport